WE GLADLY FEAST ON THOSE WHO WOULD SUBDUE US

0.4 - Fullmåne

 
Åh, Cornelia... Varför måste du vara så jobbig? Seriöst, hon använder toaletten på övervåningen och går sedan heeela vägen ner för att tvätta händerna på den andra toaletten, liksom what?!

 
En stinkande Morty är hemma från skolan. Dags för en dusch unge man!

 
Gunther - Awww, brända våfflor igen? Why? WHYY!? 

Ja, så går det när någon, Gunther han själv, bestämmer sig för att spara de brända resterna. Så nu får hela hushållet lida för din usla matlagning.
 
 
Den natten var det fullmåne och Morty fick önskningen "Besöka en kyrkogård vid fullmåne" o.O Who else but Mortimer Goth? 

 
Sen satte han sig och gjorde sina läxor. På kyrkogården. Really? Well, then... okay. Carry on, I guess.

 
Under tiden fick Goth manor besök utav en zombie. Tyckte det var lite smått underhållande, har nämligen inte fått det innan ^-^
 
 
Hmphf, verkar som Gunther har listat ut hur micron fungerar. Han gjorde några varmkorvar som faktiskt blev av bra kvalitet. Bra gjort Gunther! Verkligen.

 
Upptäckte plötsligt att Agnes de senaste dagarna har valt att sova i Gunther och Cornelias säng istället för sin egen. 

 
Gunther har då istället tagit över hennes... *suck* Jaja, jag antar att de är bättre än att de svimmar.

 
Den natten fick vi äntligen besök av några spöken, bland annat av Cornelias och Agnes pappa Simon Crumplebottom.
 
 
Och av Victor Goth, Gunthers pappa. Han väckte tydligen både Agnes och Cornelia av någon anledning. Trots att han inte förde väsen av sig...?

Cornelia - Uhh, svärfar no thank you.
 
 
Cornelia var på gränsen till att svimma när hon gick och la sig och efter ha blivit väckt så hann hon såklart inte tillbaka i säng. Seriously, sängen är precis där Cornelia!! Jag har sagt det förut och jag säger det igen - tur att vi inte räknar poäng ännu.
 
 
Under tiden så har båda killarna vaknat och för en gångs skull har Gunther automatiskt startat en konversation med sin son. *tummen upp*
 
 
Cornelia vaknar tillslut upp, fortfarande dödstrött. Så går hon och lägger sig och sover? Nej, hon tar sig en liten snabb tupplur istället. Aggh, varför går du inte bara till sängs? D:
 
Ja ja, detta var allt för denna gången. Ha det bra så ses vi i nästa del!  Yo, what's you' name?
I'll be back!

Mail

Awesome?

Be nice