WE GLADLY FEAST ON THOSE WHO WOULD SUBDUE US

0.12 - Födelsedag

Välkomna till ännu en del utav Life with the Goths! Innan vi börjar har jag lite information;
 
Som jag skrivit innan så börjar själva utmaningen när Mortimer väl blivit ungdom. Han har nu bara några få dagar kvar till sin födelsedag så i detta inlägget har jag inte tagit så många sammanhängande bilder utan för det mesta bara "spolat fram" lite. Så om ni tycker inlägget är lite rörigt eller trist är det pågrund utav detta. 
 
Jag har även flyttat ut Agnes ifrån vårat hushåll. Hon fick sitt egna lilla hus så hon kan starta sitt eget liv och kanske skaffa sig en egen familj, det tyckte jag hon var redo för. Så vi kommer kanske inte se så mycket mer av henne men jag ska försöka komma ihåg och checka henne då och då för att se hur hon har det.
 
 

Morty är ju för jäkla söt. Här har vi honom skrivandes ett kärleksbrev till sin Bella 


Jag blev lite nyfiken på det här med alkemi så jag satte ihop ett set till Mortimer på vinden. Det var inte så längesen jag skaffade mig Supernatrual och vill gärna utforska det lite mer och jag tycker denna familjen passar perfekt för det 
 

ASDFGHHJKL, kolla hur jag fann Gunther och Cornelia!!! Jag antar att Gunther kan vara en liten sötnos när han väl vill heheh. Trist bara att de återgick till att gräla efter det här  Men jag var ju bara tvungen att ta denna bilden!


Tyckte Mortimer var riktigt brs på det här med alkemi och hsn lyckades även till att blanda ett elixir. Detta är definitivt något jag kommer låta honom fortsätta med ^-^

 
Ah, typical Cornelia = använda badrummet på övervåningen och gå hela vägen ner för att tvätta händerna på den andra. Who else?
 
Seriöst, jag har absolut ingen aning varför hon gör så?? Jag har kikat men det finns inget som hindrar henne från att kunna använda de TVÅ handfat som faktiskt finns på det badrummet.
 

Får alltid ett leende på läpparna när någon utav mina simmar råkar ut för en av Mortimers fällor som finns lite här och där i huset. Kan nog inte säga att Cornelia tycker det, det är oftast hon som råkar ut för dem hahah >:)


En snabb uppdate på Bonehilda. Hennes drickande fortsätter.

I'm starting to get worried about you, my dear 
 
 
Morty - Uhm, pappa... Du skulle inte kunna tänka dig att äta frukost tillsammans? För en gångs skull?
 
Gunther - Hmm... jag ska bara... bli klar här, du vet, jag är ju trots allt en väldigt viktigt man på jobbet. De skulle aldrig klara sig utan mig.
 
Suck, tycker synd om Mortimer. Alltid ignorerad av sin far... 
 
 
 
Cornelia är verkligen ingen morgonmänniska så det är sällan man ser henne vid frukostbordet. I don''t blame her tho, jag är ingen morgonpigg person jag heller >.<
 
 
Oh my... Lovley, just lovley outfit där Gunther. Detta är tydligen hans arbetsoutfit. Jag funderar på om jag ska ta och använda hans frikort* och pensionera honom. Det börjar ju bli dags nu tycker jag.
 
Gunther - JAG ÄR EN VÄLDIGT VIKTIGT MAN! De kommer aldrig att klara sig utan mig.
 
Hmm, jag är inte lika säker på det.
 
* Varje ostyrd sim har ett frikort (jag får alltså bestämma en handling). De har ett frikort för varje ålderstadie. Så säg att jag tex inte skulle använda deras frikort för en viss ålder så gills det ändå inte för nästa. Man kan inte samla frikort, utan man har alltid ett.
 

Efter skolan fick Mortimer sig en rejäl utskälling från Gunther. Ännu en gång trodde jag det var för inget men det visade sig sedan att det för får hans dåliga betyg. My bad, again :$


Han fick till och med en tillsägelse att stå i skamvrån (som tydligen är vid garaget hahah.)


Aw, I know buddy. Du är pissed, dina föräldrar förstår dig inte och yada, yada, yada. Men tänkt positivt! Idag är det din födelsedag och sen behöver du aldrig lyda dina föräldrar igen. Wiih! 


En av de första gästerna som kommer är Jocasta, Bellas mamma. Eftersom jag också åldrar upp Bella idag så tyckte jag att det var passande att bjuda in hela hennes familj. Tyvärr var Simis upptagen eller något. Han kom i alla fall inte.

 
Men självklart kommer storebrorsan Michael och äntligen har han blivit ungdom! Blev lite orolig där ett tag 
I bakgrund kan vi se en skymt av Agnes som också självklart var bjuden. Hittills har allt gått hyfsat bra för henne.
 

Och så var festen igång!


Gunther kom tillslut ner han också för att hurra. 

Tur för dig det, jag hade inte velat att du skulle ignorera din son helt och hållet...
 

En rätt så stilig karl, tycker ni inte?

Mortimer - Yeah, nu kan jag bestämma över mig själv!
 

Och så är det dags för Bella att växa upp 
 
 
Make a wish
 

Och här har vi våran Bella Bachelor som ungdom. Jag tycker faktiskt hon blev väldigt vacker om jag får säga det själv. Men är fortnfarde inte nöjd med den där näsan tho >.<
 

Iiiih, mina sötnosar! 

 
Mortimer - Would you like to stay the night?   
 
 
Det ville hon, hehe jag kunde inte låta bli  Inga bebis denna gången men förhoppningsvis snart!
 
 
 
Och det var allt för denna gången! I nästa del kommer vi äntligen att köra igång med utmaningen. Då kommer vi räkna poäng, oh god. Hehe, vi får hoppas det går vägen  Från och med nästa del kommer detta poängsystem att synas i slutet av inlägget där jag kommer att skriva alla + och - poäng vi tjänat ihop.
 
POÄNGSYSTEM
-
Olyckor (toalett): -5
Svimmande: -5
Underkänt i skolan: -5
Besök från polisen, brandmän, barnvakter: -5
Dödsolyckor: -10
Besök från socialarbetare: -15
 
+
Födsel: +5
Tvillingar: +10
Trillingar: +15
Uppfyllda LTWs: +10
Uppnådd karriär: +5
Hamnat på hederslistan: +5
Slumpat alla LTWs och egenskaper för en hel generation: +10
För varje 100,000 simoleons intjänade: +20 
Målning av arvvinge: +5
 
 
Ha det bra tills dess! Yo, what's you' name?
I'll be back!

Mail

Awesome?

Be nice